FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WESELA w Leśnym Zakątku
Autor Wiadomość
ellios
szeregowy

Wysłany: Pią Mar 28, 2008 8:10 pm   WESELA w Leśnym Zakątku

Zastanawiam sie nad zorganizowaniem wesela w Leśnym Zakątku, moglibyscie sie podzielic swoimi doswiadczeniami? Na co nalezy zwrocic szczegolna uwage, jak jedzenie, obsluga, klimatyzacja latem. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi.

tomraq 
szeregowy

Wysłany: Pon Sty 12, 2009 2:24 am   

Polecam Leśny Zakątek , jeśli jest dogodny termin to trzeba brać, przemiła i pomocna właścicielka. I chyba najlepsze menu. Pomoże zorganizować muzyków.

grab1
Gość
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 2:06 pm   Wesela w Lwsnym zakątku

tomraq napisał/a:
Polecam Leśny Zakątek , jeśli jest dogodny termin to trzeba brać, przemiła i pomocna właścicielka. I chyba najlepsze menu. Pomoże zorganizować muzyków.

Byłem na weselu w leśnym zakątku i wyszedłem głodny. jedzenie jest słabe

przypadeek 
kapral

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 10:06 pm   

Cytat:
Byłem na weselu w leśnym zakątku i wyszedłem głodny. jedzenie jest słabe

To nie wina "firmy" tylko organizatorów wesela ( bo to oni ustalają na co stać Ich portfele czyt. rodzina, osoby , które płacą za imprezę).

Gościówka
Gość
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 8:57 am   

byłam tam kiedyś na weselu...miejsca mało i jedzenie słąbe...widoki faktycznie śliczne, tylko jak w trakcie są jakieś inne imprezy to ludzie z zewnątrz wchodzą do środka...

kaczuszka 
starszy kapral

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 11:04 am   

Oczywiście, że jeśli chodzi o jedzenie jest to w gestii organizatorów wesela. Jeżeli zamówią mało jedzenia to w Leśnym Zakątku, OHAP-ie czy innej knajpie będzie ono słabe. Byłam na weseli w Leśnym i było super a jedzenia pod dostatkiem, ale faktycznie miejsca nie zbyt dużo na większe wesele. Jeśli chodzi o obsługę i klimatyzację narzekać nie można. Słyszałam, że salę trzeba rezerwować dużo wcześniej. Ale jeżeli chcesz zorganizować większe wesele to polecałabym inny lokal. Proponowałabym zajrzeć także do OHAP-u na ul. Bocznej i Stadionowej. W czerwcu byłam na weselu właśnie w tym na Stadionowej i na prawdę do niczego nie można było się przyczepić, jedzenie i obsługa super! Życzę dokonania dobrego wyboru. Pozdrawiam.

zosia_29 
sierżant sztabowy

Wysłany: Wto Sie 18, 2009 10:18 am   

Polecam równiez Juranda tam też jest już duża sala. Kaczuszka ma rację jedzenie zalezy od tego jakie menu wybiorą organizatorzy. Polecam również jeśli chodzi o jedzenie bar Jędruś u Kwaśniaka - no tutaj sala niezbyt ciekawa ale reszta jest ok

Bartasae 
starszy sierżant
bass chronica

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 10:23 pm   

zosia_29 napisał/a:
Polecam również jeśli chodzi o jedzenie bar Jędruś u Kwaśniaka - no tutaj sala niezbyt ciekawa ale reszta jest ok

z całym szacunkiem ale w barze Jędruś nic nie jest ok po za plackiem po węgiersku
komuna, brud, syf i ubóstwo, aż się lepi już nawet nie będę sie rozwodził i opisywał tego poligonu bo to nie ma sensu . Natomiast jeśli ktoś bywał w restauracjach w różnych miastach w Polsce i na świecie a moze pracował tak jak ja w restauracji to wie, ze jeśli porównywać jakąkolwiek restauracje czy bar do Jędrusia to nie ma co porównywać.

zosia_29 
sierżant sztabowy

Wysłany: Sro Sie 19, 2009 9:50 am   

Bartasae napisał/a:
zosia_29 napisał/a:
Polecam również jeśli chodzi o jedzenie bar Jędruś u Kwaśniaka - no tutaj sala niezbyt ciekawa ale reszta jest ok

z całym szacunkiem ale w barze Jędruś nic nie jest ok po za plackiem po węgiersku
komuna, brud, syf i ubóstwo, aż się lepi już nawet nie będę sie rozwodził i opisywał tego poligonu bo to nie ma sensu . Natomiast jeśli ktoś bywał w restauracjach w różnych miastach w Polsce i na świecie a moze pracował tak jak ja w restauracji to wie, ze jeśli porównywać jakąkolwiek restauracje czy bar do Jędrusia to nie ma co porównywać.

Pytanie dotyczyło wesel gdzie można liczyć na dobre jedzenie a nie gołdapskich restauracjach (moim zdaniem takowych w Gołdapi nie ma) zaś jedzenie jest smaczne w Jędrusiu co do reszty się nie wypowiem bo tego "syfu....." o którym mówisz ja nie widziałam.

kaczuszka 
starszy kapral

Wysłany: Sro Sie 19, 2009 10:26 am   

Bartasae napisał/a:

Syfu w Jędrusiu to i ja nie zauważyłam, może wystrój nie jest najlepszy ale nie przesadzajmy jest schludnie i czysto. Poza tym Jędruś na brak klientów nie narzeka chociażby ze względu na obiady. Zresztą jeżeli Ci się tam nie podoba to przecież nie musisz tam chodzić. Poza tym w restauracji z prawdziwego zdarzenia nie są niskie ceny i nie wiem czy mieszkańcy naszego miasta uczęszczaliby do takiego lokalu. Ale wkrótce otworzą restaurację obok starostwa czy nawet Zajazd więc nie będziesz miał powodów do narzekania i wtedy sam będziesz mógł ją porównać do tych, w których bywałeś czy pracowałeś.

REKLAMA

Odpowiedz do tematu