Wysłany: Pią Mar 28, 2008 8:10 pm WESELA w Leśnym Zakątku
Zastanawiam sie nad zorganizowaniem wesela w Leśnym Zakątku, moglibyscie sie podzielic swoimi doswiadczeniami? Na co nalezy zwrocic szczegolna uwage, jak jedzenie, obsluga, klimatyzacja latem. Bede wdzieczna za wszelkie uwagi.
Polecam Leśny Zakątek , jeśli jest dogodny termin to trzeba brać, przemiła i pomocna właścicielka. I chyba najlepsze menu. Pomoże zorganizować muzyków.
_________________ Tomcio Paluszek
grab1 Gość
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 2:06 pm Wesela w Lwsnym zakątku
tomraq napisał/a:
Polecam Leśny Zakątek , jeśli jest dogodny termin to trzeba brać, przemiła i pomocna właścicielka. I chyba najlepsze menu. Pomoże zorganizować muzyków.
Byłem na weselu w leśnym zakątku i wyszedłem głodny. jedzenie jest słabe
Byłem na weselu w leśnym zakątku i wyszedłem głodny. jedzenie jest słabe
To nie wina "firmy" tylko organizatorów wesela ( bo to oni ustalają na co stać Ich portfele czyt. rodzina, osoby , które płacą za imprezę).
Gościówka Gość
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 8:57 am
byłam tam kiedyś na weselu...miejsca mało i jedzenie słąbe...widoki faktycznie śliczne, tylko jak w trakcie są jakieś inne imprezy to ludzie z zewnątrz wchodzą do środka...
Oczywiście, że jeśli chodzi o jedzenie jest to w gestii organizatorów wesela. Jeżeli zamówią mało jedzenia to w Leśnym Zakątku, OHAP-ie czy innej knajpie będzie ono słabe. Byłam na weseli w Leśnym i było super a jedzenia pod dostatkiem, ale faktycznie miejsca nie zbyt dużo na większe wesele. Jeśli chodzi o obsługę i klimatyzację narzekać nie można. Słyszałam, że salę trzeba rezerwować dużo wcześniej. Ale jeżeli chcesz zorganizować większe wesele to polecałabym inny lokal. Proponowałabym zajrzeć także do OHAP-u na ul. Bocznej i Stadionowej. W czerwcu byłam na weselu właśnie w tym na Stadionowej i na prawdę do niczego nie można było się przyczepić, jedzenie i obsługa super! Życzę dokonania dobrego wyboru. Pozdrawiam.
Polecam równiez Juranda tam też jest już duża sala. Kaczuszka ma rację jedzenie zalezy od tego jakie menu wybiorą organizatorzy. Polecam również jeśli chodzi o jedzenie bar Jędruś u Kwaśniaka - no tutaj sala niezbyt ciekawa ale reszta jest ok
Polecam również jeśli chodzi o jedzenie bar Jędruś u Kwaśniaka - no tutaj sala niezbyt ciekawa ale reszta jest ok
z całym szacunkiem ale w barze Jędruś nic nie jest ok po za plackiem po węgiersku
komuna, brud, syf i ubóstwo, aż się lepi już nawet nie będę sie rozwodził i opisywał tego poligonu bo to nie ma sensu . Natomiast jeśli ktoś bywał w restauracjach w różnych miastach w Polsce i na świecie a moze pracował tak jak ja w restauracji to wie, ze jeśli porównywać jakąkolwiek restauracje czy bar do Jędrusia to nie ma co porównywać.
_________________ Exantema coitale paraliticum eqvorum dourine- herb !!!
Polecam również jeśli chodzi o jedzenie bar Jędruś u Kwaśniaka - no tutaj sala niezbyt ciekawa ale reszta jest ok
z całym szacunkiem ale w barze Jędruś nic nie jest ok po za plackiem po węgiersku
komuna, brud, syf i ubóstwo, aż się lepi już nawet nie będę sie rozwodził i opisywał tego poligonu bo to nie ma sensu . Natomiast jeśli ktoś bywał w restauracjach w różnych miastach w Polsce i na świecie a moze pracował tak jak ja w restauracji to wie, ze jeśli porównywać jakąkolwiek restauracje czy bar do Jędrusia to nie ma co porównywać.
Pytanie dotyczyło wesel gdzie można liczyć na dobre jedzenie a nie gołdapskich restauracjach (moim zdaniem takowych w Gołdapi nie ma) zaś jedzenie jest smaczne w Jędrusiu co do reszty się nie wypowiem bo tego "syfu....." o którym mówisz ja nie widziałam.
Syfu w Jędrusiu to i ja nie zauważyłam, może wystrój nie jest najlepszy ale nie przesadzajmy jest schludnie i czysto. Poza tym Jędruś na brak klientów nie narzeka chociażby ze względu na obiady. Zresztą jeżeli Ci się tam nie podoba to przecież nie musisz tam chodzić. Poza tym w restauracji z prawdziwego zdarzenia nie są niskie ceny i nie wiem czy mieszkańcy naszego miasta uczęszczaliby do takiego lokalu. Ale wkrótce otworzą restaurację obok starostwa czy nawet Zajazd więc nie będziesz miał powodów do narzekania i wtedy sam będziesz mógł ją porównać do tych, w których bywałeś czy pracowałeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja Forum nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zgłoś to Redakcji Forum. Przypominamy, że osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z polskim prawem, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z regulaminem forum mogą otrzymać ostrzeżenia, w ostateczności skutkujące czasową blokadą lub usunięciem konta.
regulamin FORUM